Arabesque biedt een zeer actueel assortiment met harmonieus op elkaar afgestemde kleurprogramma’s. Alle kleuren gaan harmonieuze en charmante combinaties met elkaar aan. U kiest dus altijd de juiste kleur! Het kleurenprogramma concept van Arabesque biedt u de vrijheid om met veel nuances en altijd stijlzeker nieuwe looks uit te proberen.

Simply the best

Met het bekroonde merk Arabesque kiest u voor de geliefde cosmetica collectie van make-up-professionals. Vele schoonheidsspecialisten en visagisten verkozen Arabesque meerdere malen tot het meest geliefde merk. De vakpers onderscheidde Arabesque met de “Beauty Award”.

Harmonie van kleuren

Het warme kleurenpalet verenigd lente- en herfstkleuren. De voorjaarskleuren zijn delicaat, fris en oplichtend. Het typische karakter van de herfst worden het beste door grondige, warme nuances vastgelegd. Het koele kleurenpalet verenigd zomer- en winterkleuren. De zomer is weerspiegeld in enigszins wazige frisse kleuren. Duidelijke, intensieve kleuren en ijzige pasteltinten creëren een winterse schoonheid.

Het unieke kleurconcept maakt het u heel makkelijk de juiste kleuren te kiezen.
De Make-up van Arabesque is dierproefvrij en de verpakkingen bestaan uit gebruiks- en milieuvriendelijke magneet- en navulsystemen.

“Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time"

VERWENBON  /  ORIGINEEL & EXCLUSIEF

Makkelijk om te geven en heerlijk om te krijgen.
Met een Verwenbon van Skin Care Erica Hidding geeft u altijd een origineel en luxe cadeau.

Wilt u meer informatie over producten van Arabesque?

Neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

© copyright 2012 – 2021 | Bijlholt Communicatie


Privacy Statement