MARC INBANE

Tanning Spray van Marc Inbane is een unieke en geweldige bruinings-spray. Deze natural tanning spray zit vol met plantaardige, voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Deze natural tanning spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

“Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time"

Gebruik

 • Goed schudden voor gebruik.
 • Spray vanaf +/- 30 cm van de huid.
 • Spray met snelle korte bewegingen.
 • Maak geen langzame ‘S’ beweging.
 • Droogtijd 10 – 15 minuten. Dit kan versneld worden met behulp van een föhn.
 • Vervolgens brengt u uw gebruikelijke dagelijkse verzorging aan, zoals bv uw dagcreme, beschermingsfactor, body lotion.

Resultaat

Een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid die tot wel 5 dagen houdt.

Wat maakt deze spray zo bijzonder?

 • Gezonde en veilige tanning
 • Makkelijk zelf aan te brengen
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Tot 5 dagen een zomerse teint
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Geeft een puur en egaal resultaat, dus geen worteleffect
 • Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo
 • Geen blootstelling aan schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank
 • Dermatologisch getest en vrij van parabenen
 • Vegan en niet getest op dieren

10 TIPS en TRICKS

Neem eerst een douche

Het is verstandig dat je een douche neemt voordat je begint met het aanbrengen van zelfbruiner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de tanning niet zal mengen met je andere dagelijkse beautyproducten.

Spray niet direct voor het slapen gaan en neem eerst een douche.

De spray heeft namelijk 3 uur nodig om volledig in de huid te trekken. Het overtollige laagje kan daarom afgeven aan je beddengoed als je nog niet gedoucht bent, en als het nog niet helemaal droog is kan je zelfs wat vlekken krijgen. Gelukkig is onze spray heel gemakkelijk uit je beddengoed te wassen, mocht het toch voorkomen! En draag de 1ste dag donkere kleding.

Verzorg je huid

Hydrateer in de dagen vòòr het gebruik van de spray je knieën, enkels, ellebogen en polsen. Op deze plekjes is de huid vaak wat droger en heeft het de neiging om meer zelfbruiner te absorberen. Goed hydrateren dus!

Scrub je huid voorafgaand aan een spray tan behandeling.

Een scrub verwijderd onzuiverheden en egaliseert de oneffenheden van je huid voor een egaler resultaat en een langer behoud van de bruine teint.

Onthaar je benen voor het beste resultaat

Wil je mooie gladde en bruine benen showen? Dan is het verstandig om eerst even te scheren voordat je aan de slag gaat met je zelfbruiner. Zo is de zelfbruiner veel makkelijker uit te smeren én voorkom je dat je de zelfbruiner er als het ware weer er af ‘scheert’ wanneer je achteraf met een scheermesje aan de slag gaat.

Goed afdrogen!

Breng de tanning aan op een droge huid. Wanneer je huid nog vochtig is kunnen er vlekken kunnen ontstaan, en dat willen we natuurlijk niet.

Gebruik onze glove voor het aanbrengen van de tanning op het lichaam

Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt het product zonder vlekken of strepen egaal over de huid verspreid, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals de achterkant van armen en benen. Breng de tanning spray aan op de glove en wrijf met vloeiende bewegingen over de huid tot het product egaal is verdeeld. Vervolgens trekt dit mooi in met als resultaat een prachtig gebruinde teint.

Gebruik onze brush voor het aanbrengen van de tanning op het gezicht

Aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn enkele aspecten waar onze brush voor te gebruiken is tijdens tanning. Ook kunt je met de brush heel gemakkelijk overtollige spray egaliseren en plekjes die je gemist hebt nog extra aanstippen. Mocht je het spannend vinden om direct op je gezicht te sprayen kun je de spray ook lichtjes op de brush spuiten en met de brush het product aanbrengen.

Geduld

De spray heeft tijd nodig om volledig in de huid te trekken. Wanneer je de spray hebt aangebracht en vervolgens een föhn gebruikt om te drogen zal je huid na ongeveer 10 minuten droog aanvoelen. Dit wil echter niet zeggen dat het tanningproces is afgelopen, maar je kunt jezelf al wel vast aankleden. De spray werkt tot 3 uur ná het sprayen nog in op de huid. Daarom is het belangrijk is om minimaal 3 uur te wachten met douchen of intensief sporten & draag de 1ste dag donkere kleding.

Belangrijke gelegenheid?

Heb je een feestje, bruiloft of andere aangelegenheid, spray dan een dag van te voren zodat de overtollige laag zeker van je lichaam is gewassen!

Wilt u meer informatie over Tanning Spray van Marc Inbane?

Neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

© copyright 2012 – 2019 | Bijlholt Communicatie


Privacy Statement