OxyGeneo is een revolutionaire huidverzorging.

De 3-in-1 Superfacial geeft binnen 15 minuten het resultaat van een anderhalf uur durende intensieve behandeling.

OxyGeneo is hét alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één.

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op uw huid.

OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie, en produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.

Deze CO2 rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels ontstaat die:

 • Zuurstofrijkbloed direct naar het te behandelde gebied stuurt.
 • Een vasodilatatie creëert en bloedtoevoer verhoogt.
 • Het celmetabolisme van de huidcellen verhoogt.
 • De opname van actieve ingrediënten  in de huid bevordert.
NeoRevive

NeoRevive™ biedt een heel nieuwe standaard voor gelaatsbehandelingen.

NeoRevive™ richt zich op huidverjonging  en anti-aging, verstrakking en versteviging van de huid, hydratatie en het voeden van de huid, revitaliseren van de huid, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

NeoBright

NeoBright™ zorgt ervoor dat de huid oplicht en optimaal verzorgd wordt.

NeoBright™ voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en verminderen van pigmentvlekken.

Dit alles op een prettige, veilige, zeer effectieve manier, met een prachtig resultaat direct na de eerste behandeling.

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

“Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time"

OxyGeneo “3-in-1″ Super Facial

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Bohr-effect

OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. OxyGeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een microdermabrasiebehandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid van uw klanten.

Voordelen:

 • Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
 • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
 • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
 • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
 • Meer resultaat in minder tijd
 • Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
 • Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
 • Kan het gehele jaar door worden ondergaan
 • Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne

OxyGeneo in 3 Stappen uitgelegd.

uitleg-1

Exfoliatie

OxyGeneo exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

uitleg-2

Insluizen

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

uitleg-3

Zuurstof

OxyGeneo produceert ontelbare CO2 belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat. Dit faciliteert de optimale opname van CO2 belletjes en actieve ingrediënten uit de formules van Pollogen in de epidermis.

Wilt u meer informatie over de revolutionaire huidverzorging OxyGeneo?

Neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

© copyright 2012 – 2019 | Bijlholt Communicatie


Privacy Statement